BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Fotballdrakter barn  Rekik og Varney så begge skutt tamely fra

Fotballdrakt barn  Rekik og Varney så begge skutt tamely fra avstand som Pompey syntes å gå tom for ideer. Millwall gikk fremover åtte minutter før halvtid da Keogh snudde seg og slått på kanten av boksen før han passerte til streikpartner Kane, som gikk inn i markøren sin og løslatt en hard kjøre inn i nedre venstre hjørne. Appleton, i kunnskapsavslaget, vil alle enn fordømme Pompey til tredje tierfotball, brakt på den ungarske angriperen Marko Futacs for forsvareren Ricardo Rocha før pause, portugisisk havn tok et slag øyeblikk tidligere. En Millwall pause så Kane Head Wrights crossfield ball bred, før Portsmouth angrep igjen - Taylor samler Futacs kraftig kjøring ved det andre forsøket..  Fratton Park-siden spilte sist i den tredje fasen av engelsk fotball 1982-83, men Millwall ser lite sannsynlig ut til å gå ned etter å ha trukket åtte punkter som er fri for fotballdrakter dropsonen. Maguire mente at han burde ha fått straff straks etter å ha gått ned i boksen, men dommer Mark Halsey vinket bort Scots protester, mens Varneys topptekst fra Halfords lange kaste avbøyde seg mot tverrstangen. minutt, selv om det var en enkel redning for ex-Southampton-stopperen Taylor og den tidligere Wolves mannen ledet et Scott Allan-hjørne ufarlig over tverrstangen midtveis gjennom første halvdel før Maguire sparket over fra 25 meter som Pompey begynte å diktere saken..  Straks etter pausen trodde Varney at han var ren gjennom på Taylor, men dommerens assistent flagget til offside. Fem minutter i andre omgang slettet Kane en strålende sjanse til å doble Lions fordel. Futacs volleyed like over fra 25 meter på 52 minutter, signalering starten av en vedvarende periode med Pompey trykk. Tottenham Hotspur loanee Harry Kane s 20-yard streik i første omgang var nok billige Fotballdrakter for Millwall mot tannløs Pompey, som nå er ni poeng fra sikkerhet med bare fire spill å gå. På den andre siden forsvarte Shane Lowry et hjørne over fra innsiden av den seks yardboksen, før Pompey brøt og James Henry ledet nesten en farlig Joel Ward inn i sitt eget net..  Etter å ha tatt en lang ball fra Wright og slått to forsvarere, dallied han over målstreken og ble til slutt overfylt. I de døde sekunder vinket Kelvin Etuhu inn fra høyre og sparket en 25-tommers tordenbolt i øverste hjørne, bare for Taylor å vise sine reaksjoner med en fin redning. En scramble i Millwall-boksen så ballen bare unnlatt å falle til Varney, og hjemmefansens frustrasjoner var hørbare da Futacs smalt etter å ha blitt spilt gjennom av et skarp David Norris-pass. Michael Appleton kalt en uendret side fra den som Kjøp Fotballdrakter tryggt sikret et sen punkt i sørkyst-derbyen med Southampton på lørdag, men dette syntes å være et spill for langt for mange av Football Leagues minste landslag..  .  Millwall flyttet et skritt nærmere sikring av mesterskapsstatus med en 1-0 seier på Fratton Park over en Portsmouth-side som ser ut til å bli dømt til tredje-tallsfotball for første gang på nesten 30 år. Imidlertid ble vertskapets profligacy oppsummert da etter fem minutter med bra spill, brøt ballen til Allan 40 meter ut og West Bromwich Loanee volleyed harmlessly over. Halford prøvde lykken med en 40-meter volley i det 15. Den første sjansen til kampen kom da Greg Halford spilte i Chris Maguire, hvis skudd var godt reddet av Maik Taylor, og den 40 år gamle var våken å holde ut Luke Varney da den tidligere Charlton-mannen prøvde å skape hjemmet..      SerenaLas Hamburgern trikots kinder MapleIag  TracieShr Borussia Dortmund trikots kinder HildredGo  AshelyOom Billiga Tottenham Hotspurs 2019 fotbollstr�ja pa n�tet CarmenPqo