BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Inter Milan Kläder- Inter Milan Tröjor- Inter Milan Fotbollströj

Arsenal tröja  Alla bidrog, med särskilt de strejkande som hjälpte med de defensiva uppgifterna. Ändå kunde Diego Simeones sida inte hitta en vinnare och deras försvarare Stefan Savic skickades ut för en andra bokning i 88: e minuten, trots att de satt i belägringen. Sporting, det bättre laget i första halvleken, tog en förtjänt ledning genom sin brasilianska mittfältare Bruno Cesar i 20: e minuten. CSKA Moskva gjorde två mål i andra halvlek för att slå Basel 2-1, eftersom ryssarna gav sig en livslängd i Champions League och frustrerade sina motståndares hopp om att boka en tidig plats under de senaste 16 åren..  Verratti, PSG Billiga Hamburger SV Fotbollströja mittfältare, sa: Efter att ha scoret det första målet spelade vi mer fritt och lyckades säkra en bra lag seger. När Juve krypte in i spelet gjorde Rui Patricio en strålande räddning för att förneka Higuaín i 69: e minuten, men var maktlös för att stoppa Argentina framåtutjämning 10 minuter senare. Second-placed Basel är nu nivå på sex poäng med CSKA, med båda lagen sex drivande av Grupp A-ledare Manchester United. För att de ska vinna sitt nästa match, kommer PSG och Bayern att slåss ut för bästa plats i den sista matchrundan i december..  Mittfältaren Thomas Partey utjämnade i 56: e schalke 04 tröja minuten med en dödlig långdistansstrejk och Atlético fick ett annat boost när Qarabag Pedro Henrique skickades av en minut senare. Seger i Grekland skulle ha bokat Barcelonas passage till knock-out-fasen men de tre poängen visade sig elusiva på en natt när Luis Suárez slog toppen av tvärstången så nära som besökarna kom. Gonzalo Higuaín gjorde ett kliniskt mål för att tjäna Juventus 1-1 på Sporting efter att Serie A-sidan hade skratts av sina motståndare. Hemmalaget hade mycket fler chanser än Qarabag i första halvlek men föll bakom i 40: e minuten när den spanska mittfältaren Michel steg för att möta ett hörn och Köp As Roma Fotbollströja På Nätet hans huvud var för kraftfullt för Jan Oblak att hålla ut..  Alan Dzagoev kom från bänken till nivå i 65: e minuten med ett sammansatt chip innan CSKA svensk mittfältare Pontus Wernbloom sparkade i en ond körning med 11 minuter kvar för att slutföra en fantastisk comeback. Barcelona ledde Grupp D efter att deras 0-0 dra sig till Olympiakos, som vann sin första poäng i årets säsong. Paris St Germain kvalificerade sig för de senaste 16 på eftertraktat sätt när de utökade sin perfekta grupp B-rekord med en 5-0 hemvinster mot Anderlecht, med backback Layvin Kurzawa som gjorde ett andra halva hat-trick.. barcelona tröja  Basel hade sett att sätta in en plats i knockout-scenen med två matcher att spara när Luca Zuffis instinktiva lob gav dom ledningen i den 32: e minuten, men matchen var på huvudet efter pausen. Atlético Madrid Champions League hopp hoppar i balans efter att ha hållits till en 1-1 rita hemma av gruppen C minnows Qarabag trots att spela en stor del av andra hälften med en extra man.