BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Fodboldtrøjer Butikker Valon Berisha fik kun tilladelse til at

Fodboldtrøjer Børn Valon Berisha fik kun tilladelse til at spille kun et par timer før kick-off, hvilket gav Kosovos første mål i en konkurrencedygtig international for at vinde dem 1-1 i træk mod Finland en World Cup-kvalifikation mandag. Berisha, som fik lov til at skifte til Kosovo af Fifa, trods at han tidligere havde spillet konkurrencedygtige kampe til Norge, scorede en straf på timen efter en fejl af Thomas Lam på Bernard Berisha for at udjævne forfærdelige festligheder blandt hans holdkammerater og embedsmænd. Finland, som selv aldrig har kvalificeret sig til verdensmesterskabet, havde taget et 18. minut førende i den europæiske gruppe, jeg matchede, da Kosovo ikke kunne rydde et hjørne, så forsvareren Paulus Arajuuri kunne skyde bolden i netets tag. Kosovo voksede i tillid efter deres mål, men kunne ikke finde en vinder. Kosovo målmand Samir Ujkani havde også fået tilladelse til kun at spille for Kosovo på eftermiddagen i kampen, da han tidligere spillede konkurrencedygtige kampe til Albanien, ligesom midtbanespilleren Alban Meha. Ujkani spillede fra starten, og Meha kom på som en sen erstatning. Fifa tillader normalt ikke spillere at skifte nationale hold, når de har spillet Fodboldtrøjer Butikker en konkurrencedygtig international, men har åbnet undtagelser for Kosovo, der blev accepteret som medlemmer ionly n May i modsætning til voldsom modstand fra Serbien. Kosovo erklærede uafhængighed fra Serbien i 2008 og havde været i kampagne i flere år for at blive medlem af FIFA. Andetsteds Spanien startede deres World Cup kvalifikationskampagne med en knusende 8-0 sejr over Liechtenstein og lagde en markør i Gruppe G med en hensynsløs anden halvdelskærm på mandag. Diego Costa scorede sit første mål for Spanien i næsten to år for at sætte Julen Lopeteguis side fremad i det 10. minut i deres første konkurrencekamp under deres nye træner og Sergi Roberto fordoblede føringen i det 55. minut. Costa fik sit andet, mens David Silva og erstatningsmand Álvaro Morata også fik armbånd og Vitolo åbnede sin internationale konto, da de tidligere verdensmestere løb riot. Italien åbnede deres kampagne med en 3-1 sejr over Israel takket være målene fra Graziano Pellè, Antonio Candreva og Ciro Imobile. Giorgio Chiellini blev sendt ud efter Tal Ben Haim trukket en tilbage til værterne. I gruppe I kollede Tyrkiet et værdifuldt punkt imod Kroatien, da de to nationer fornyede deres rivalisering med en underholdende 1-1-træk i et tomt Maksimir-stadion. Kroaterne, der slog Tyrkiet Fodboldtrøjer Butikker 1-0 i en Euro 2016-gruppespil, betød et publikumsforbud på grund af hændelser, som deres fans forårsagede i EM-kvalifikation. De ramte trækstangen tre gange i første halvleg, før Ivan Rakitic fyrede dem med en 44. minut straffespark, efter at kaptajn Luka Modric var fouled af en tyrkisk forsvarer. Men deres glæde var kortvarig, da playmaker Hakan Calhanoglu tegnede Tyrkiet næsten et minut senere med et frispark fra 25 meter, som blev afbøjet af Ivan Perisic og slog strandede målmand Lovre Kalinic. Island overlevede en savnet straf, da Fodboldtrøjer Børn de begyndte deres bud for at kvalificere sig til en første verdensmesterskab ved at holde Ukraine til en 1-1 rute væk hjemmefra. De besøgende, der fangede fantasien fra millioner af tilskuere ved at nå kvartalsfinalen i Euro 2016, begyndte hvor de var gået i Frankrig ved at tage en femte minuts ledelse gennem Alfred Finnbogason. Island burde have været længere fremme, da Jon Dadi Bodvarsson skød en tæt indsats lige på målmand Andriy Pyatov, så sendte rebounden over et tomt mål i den europæiske gruppe, jeg matchede. Ukraine, der spillede deres første kamp under ny træner Andriy Shevchenko, efter at han havde erstattet Mykhailo Fomenko efter Euro 2016, udjævnet fire minutter før halvtid med et mål af Andriy Yarmolenko. De tog kontrol efter halv tid, og Yevhen Konoplyanka var tæt på en lang række indsats, som Hannes Halldorsson formåede at redde. Hjemmets side havde en endnu bedre chance fem minutter fra deres tid, da de blev tildelt en straff, men Konoplyankas indsats barberede uden for Halldorssons højre stolpe.