BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Inter Milan drakt Portugal slumped til et pinlig 1-0 nederlag h

Everton drakt Portugal slumped til et pinlig 1-0 nederlag hjemme til Albania i sin åpning Euro 2016 kvalifiseringen på søndag som noen håp om å hoppe tilbake fra en elendig World Cup ble knust. En fantastisk volley fra Bekim Balaj tidlig i andre omgang bestemte konsernet jeg matcher. Portugal, som hvilte på Cristiano Ronaldo, ble booed av og publikum vinket hvite lommetørklær på slutten. Portugal ble eliminert på gruppespillet i Brasil, og dette var et annet tilbakeslag for Paulo Bento og hans lag. Lederen sa etterpå: Vi vet at publikum ikke var fornøyd. Dette er naturlige reaksjoner. Vi må respektere folks reaksjoner og fortsette vår vei. I første omgang hadde vi sjanser til å ta ledelsen, og vi hadde spillet helt under kontroll. I andre omgang begynte vi godt, men innrømmet et mål fra den eneste sjansen til at våre motstandere skapt. Midtbanespilleren João Moutinho sa: Arsenal drakt Vi må gjøre det bedre, det kan ikke være flere unnskyldninger. Hjemmelaget startet på toppen i Aveiro, med Nani i hjertet av mye av sitt mest lovende spill tidlig, men han, Antonio Eder og Pepe kastet sjansen. Hjemmelagets fans ble tavlet av et øyeblikk av magi sju minutter inn i andre omgang. Odise Roshi driblet seg i et innlegg fra høyre som sto bak Balaj, men på svingen klarte han å få foten på ballen og hans høyrefotede volley fant det nederste hjørnet fra 15 meter. Ricardo Horta traff stolpen Lazio drakt da Portugal søkte på en equalizer og Nani løp over fra nærområdet. Det var Portugals første hjem konkurransedyktige nederlag på seks år. I Gruppe F, Romania, fikk et lite mål på World Cup hevn da de slo Hellas i sin åpning Euro 2016-kvalifisering på søndag. Romania tapte til Hellas i en VM-kamp i november i fjor, og Hellas fortsatte å nå de siste 16 i Brasil, og tapte på straffer til Costa Rica. Men Ciprian Maricas tidlige straff var avgjørende, og selv om han ble sendt ut, holdt Romania seg i et spill som ble spilt bak lukkede dører på grunn av mengdeforstyrrelser i tidligere Hellas-spill. Det var den verste mulige starten for Claudio Ranieri, den tidligere Chelsea og Monaco-lederen, som overtok fra Fernando Santos etter VM. Også i gruppe F ga Færøyene Finland en tidlig skremme i Torshavn da de tok ledelsen i første omgang før de tapte 3-1. Danmark ble spart et annet hjem forlegenhet i Armenias hender som mål fra Pierre Emile Hojbjerg og Thomas Kahlenberg sikret skandinaverne en 2-1-seier i sin kampanjeåpner i Euro 2016 på søndag. Armenia hadde trukket en berømt 4-0-seier over Danmark på Parken stadion under VM-kvalifiseringen i fjor, og danskerne så ut til å bli ydmyket igjen i København da Everton drakt Borussia Dortmund midtbanespiller Henrikh Mkhitaryan satte besøkende 1-0 opp i 50. minutt. Hojbjerg nivellerte 15 minutter senere med en lang rekkevidde og med 10 minutter å gå erstattet Kahlenberg hjemmet vinneren, for å gi Danmark den første fordelen i gruppe I. VernellMa jobref.de/node/1449355 EmerySoul  LanePoint http://xn--22cei6cql8d5drd0h.com/index.php?page=user&action=pub_profile&id=65161 DeonEster  MarleneRo http://soc-human.kz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1210716 Katherina  MarleneRo http://soc-human.kz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1210716 Katherina  OpheliaDo http://pligg.samweber.biz/story.php?title=fotballdrakter-barn-mattie PansyDeeg  http://aochernomorets.ru/user/Elise75Q11/# AureliaMe Muhammady