BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Napoli trøje Ashley Young blev inspireret af Manchester Uniteds

Manchester City trøje Ashley Young blev inspireret af Manchester Uniteds sejr over rivaler Manchester City i en derby kamp på søndag. Den udjævningsfodbold, der scorede spilleren i det 14. minut, kunne fremkalde ånden fra de røde djæveler. Entertain City på Old Trafford, United ramte næsten nederlag, hvis Young ikke scorede en modvægt i minut 14. Sergio Aguero mål i det sjette minut. Aguero mål er praktisk talt at gøre de Forenede spillere overvældet nederlag, artiklen indrømmede et hurtigt mål hjemme er ikke ønskeligt. Men et hold lavet af Louis van Bayern Munche trøje Gaal var i stand til at stige selv med en jordskredsejr på 4-2 over evige rivaler. Young blev en af ​​de fremtrædende spillere i spillet. Mange gange Pablo Zabaleta. Udover at bidrage mål, spiller Young også en vigtig rolle i oprettelsen af ​​Uniteds andet mål scoret Marouane Fellaini. Gennem handlingen i det 27. minut, er Young frigivet agn til den fjerneste by. Byen blev ramt af Marouane Fellaini, som Direkte besejrede Joe Hart og gøre United 2-1 vindende bly. Spillet varede hårdt, men Juan Mata scorede. Selv om det allerede er tre mål fremad, synes Young ikke at være tilfreds med at hjælpe sit team menggasak City. Spillerenes bidrag var igen synligt i Uniteds fjerde mål, Roma trøje Youngs gratis frispark kunne konvertere til et mål af Smalling. Young Napoli trøje lykkedes også at tilfredsstille de loyale fans United med en sejr, der blev præsenteret af hans hold. På denne sejr indrømmede Young sig glad for, at han kan optræde optimalt for United, han mente, at de yderligere tre point er meget meningsfulde, især de får fra et stramt spil mod Manchester City. Det var en bemærkelsesværdig sejr, før vi spillede, vi forstod at vi skulle få tre point, og det var ikke let, spillet var så svært, vi indrømmede først, men da vi vendte frem, tror jeg, at vi har vist at dette hold har karakteren og Ånd Det er meget imponerende, sagde Young rapporteret af DailyMail. Unge Louis Van Gaal kan staves ud for at være en spiller, der kan fortsætte med at regne med Louis Van Gaal. De afgørende mål han scorede førte ofte United til et glimrende resultat. Som han gjorde da han slog Newcastle United i marts i marts, gjorde hans eneste mål United win 1-0 sejr over Newcastle. Sejren på det tidspunkt gjorde United for at fange den europæiske billet næste sæson. United er nu mere behagelig i stillingen af ​​tre ved at samle 65 point efter bøjning City. Mens borgerne slog den fjerde med 61 point. Salvatore [url=http://jailbait.me/member.php?u=388065-ZOPMazie20#]jailbait.me/member.php?u=388065-ZOPMazie20[/url] AliDoming  Kristanqe [url=http://xn--22cei6cql8d5drd0h.com/index.php?page=user&action=pub_profile&id=64890#]http://xn--22cei6cql8d5drd0h.com/index.php?page=user&action=pub_profile&id=64890[/url] JTEElwood  AshliMkm [url=http://www.funeralconnect.com.au/UserProfile/tabid/560/UserID/2717/language/en-US/Default.aspx#]funeralconnect.com.au/UserProfile/tabid/560/UserID/2717/language/en-US/Default.aspx[/url] JeanetteK  KelleyUng [url=http://artkabinett.com/node/242141#]http://artkabinett.com/node/242141[/url] VincentUm  TaneshaMc [url=http://sintraqa.online/index.php/58133/roslyn-maglie-calcio-bambini-poco-prezzo-scarlett#]http://sintraqa.online/index.php/58133/roslyn-maglie-calcio-bambini-poco-prezzo-scarlett[/url] DeonjfNt  AracelisJ [url=http://www.udlafrica.org/app/node/115349#]udlafrica.org/app/node/115349[/url] FranChatm