BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Billige fodboldtrøjer Manden- der var fouled- trådte op og slog

Manchester City trøje Manden, der var fouled, trådte op og slog bolden i højre hjørne, selvom Marcus Bettinelli gættede korrekt. Men Fulham fik niveau, da nogle dejlige indviklede fodbold på kanten af ​​området så Malone pause fri og bag sin mand, før han slog bolden i bundhjørnet med lige under 20 minutter spillet. Det var kun få minutter senere, da Fulham var før, da Ayite blev fouled i boksen af ​​Jonathan Hogg - Cairney trak sig op for at tage straffen og coolt smed det hjem for at give udeholdet en 2-1 føring. Johansen gjorde det tre efter 35 minutter, da Aluko steg to Huddersfield mænd med en hurtig træk af hans fod, med Sessegnon s skud rebounding til Johansen, der slog bolden i samme hjørne som Malone The Norwegian fik sin anden og Fulhams fjerde Når Han nickede bolden fra Hogg på bagsiden og slog det forbi Ward for at sende de rejsende fans til drømmeland. Anden halvdel var meget mere støjsvage, men Sessegnon skulle have lavet det fem, da Cairney spillede Wett Bettinelli 7: Havde et temmelig roligt spil, men kiggede overordnet i og omkring sin boks. Med en række stærke slag og fangster for at lette presset på ryggen fire .Fredericks Roma trøje 7: Havde en god halvdel, men blev taget af i halv tid som følge af hans gule, og han var heldig ikke at have set rød i et sekund Gul Sen i den første er god fremad igen, men Slavisa Jokanovic satte holdet Først da han skænkede ham Malone 8: Scorede et andet godt mål, da han kom rundt på ryggen af ​​sin mand for at spille bolden forbi Ward for at trække Fulham-niveauet. Hans defensiv Roma trøje pligter godt i anden halvleg og konkurrerede godt med Scannell ud til venstre McDonald 8: Havde et anstændigt spil, men blev fanget ud tidligt af det ubarmhjertige pres, Huddersfield udøvede på Fulham midtbanen, voksede i stilhed og igen marcherede ryggen Fire til Eping Aaron Mooy ret stille. Cairney 8: Huddersfield forsøgte at presse midtbanen, og det fungerede i de første ti, men derefter kunne Cairney udnytte pladsen, som de tre mænd havde til opgave at lukke sit rum ned til ødelæggende effekt. Ayite 8: Hans bevægelser forårsagede så mange problemer for Huddersfield tilbage i de to første mål. Fulhams største trussel fremad Ream 7: Et andet solidt spil fra centerbacken, som gjorde det godt for at hjælpe vejret som Huddersfield satte på Fulham.Love i anden halvdel efter introduktionen af ​​Sean Scannell og Isaiah Brown. Johansen 9: Bagged two Mål i første halvdel, den anden kommende efter at han har jaget Hogg for at vinde bolden. Var en anden af ​​de norske s Great performance på midtbanen, vinde bolden og komme frem. Hobbled off med kun få minutter tilbage, hvilket vil være en bekymring. Aluko 7: Visede nogle dejlige hånd endnu en gang og stegte to Huddersfield-forsvarere til at sætte Fulhams tredje mål på. Var Lucas Piazon med 14 minutter tilbage Kalas 7: En sidste greb tackle i første halvdel af den nægtede værterne scammed mærket SECEGNON 7 : Sporet tilbage og satte en fantastisk målbesparende tackle på Tommy Smith lige efter Cottagers havde taget føringen. Skulle ve scorede Fulhams femte i begyndelsen af ​​anden halvleg, men et andet solidt spil fra ungdommen. Subs: Odoi 6: En smart sub Af Jokanovic, selvom Odoi blev reserveret i anden ved Piazon 6: Har ikke haft meget tid til at have indflydelse på spillet. Kebano N / A: Inter Milan trøje Erstat de skadede Johansen med kun få minutter tilbage i spillet.