BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Roma drakt Olivier Giroud reddet Arsenal fra et nederlag etter

Billige fotballdrakter Olivier Giroud reddet Arsenal fra et nederlag etter sitt forsinkede mål i 90. minutt utlignet til 2-2 mot Everton i engelsk Premier League-kamp på lørdag kveld. Bak to mål første diparuh først, endelig skuat oppdragelse Arsene Wenger tok hjem et poeng etter at Aaron Ramsey og Olivier Giroud jevnet poengsummen. Siden de første minuttene av Everton som vertene virker trygge og direkte presser Arsenal. Ikke stille Debuchcy svarte på Roma drakt angrepet fra høyrefløyen og deretter sende tilbakemelding til Alexis Sanchez, men har ikke forandret situasjonen. Langsomt men sikkert begynte Arsenal å kontrollere spillet. Ozil og Chamberlain flere ganger for å starte angrep som truer vertsmålet. Fortsett å presse, laget fra London ble overrasket av hjemmemålet i det 19. minutt. Fra en frispark, Coleman i uovervåket tilstand, når han mottar en vellykket lang agn Arsenal målvakt. Roberto Martinezs lag for en stund vinner 1-0. Ufordelt først, gjør festningen til Meriam London forsøk på å stige. Ozil kommer tilbake til å være starten på Arsenal-angrepet, men har dessverre ikke vært fruktbare resultater. Arsenal Real Madrid drakt angrep igjen, Ramsey gir tilbakemelding gjennombrudd, men Alexis posisjon er fortsatt offside. I stedet for å score utjevningsmålet, kom katastrofen tilbake for å hilse på de besøkende. Steven Naismith doblet Evertons ledelse i 45. minutt. Fra Evertons hurtige motangrep, gjennom Lukaku på høyre side, ga han et pass til Naismith som kunne Roma drakt omdannes til mål. Everton ledet 2-0 og avsluttet første omgang. Arsenal minimerer stillingen 2-1. Ramsey s mål økte ånden i Londons Meriam-lag for å finne et utjevningsmål i løpet av syv minutter igjen av normal tid. Angrepet fortsatte å være så sterkt som Wenger, mens Everton bare av og til kaster en rask kontring. Det harde arbeidet i London-klubben slutter fruktbare resultater. Dipenghujung andre runde, bare dimenit til 90. Olivier Giroud kom som en frelser, etter gore ball med perfekte resultater Monreal agn. Poengsummen blir like sterk som 2-2. I fire minutter med ekstra tid ga Arsenal ikke opp for å vinne spillet. Men desverre må Arsenal betale seg for å dele poeng med Everton i denne kampen.