BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Bayern München fußballtrikots Ashley Williams drev hjem et tårn

BVB Borussia Dortmund fußballtrikots Ashley Williams drev hjem et tårnhøje hoved i det 86. minut, da Everton kæmpede tilbage for at gøre krav på en 2-1 sejr over Arsenal, da titlen hopefuls blæste chancen for at vende tilbage til Premier League topmødet tirsdag. Det var den første liga nederlag for Arsene Wenger s mænd, da de tabte til Liverpool på åbningsdagen af ​​sæsonen og deres første på vejen siden marts. Endnu vigtigere, gav det Chelsea chancen for at gå seks point klart øverst, når de besøger bundklubben Sunderland onsdag. Det lignede forretning som sædvanlig for de besøgende, der har scoret frit i de seneste uger, da Alexis Sanchez nettede Schalke 04 fußballtrikots sin 12. league mål for sæsonen med et afbøjet frispark i 20 minutter. Everton skønt opvarmet til opgaven, udjævning gennem Seamus Coleman s header et minut før halvtime. Med de sekunder, der tikker væk mod slutningen, steg Williams højt for at nikke Ross Barkleys hjørne i nettet for sit første Everton-mål, der sikrede holdets første sejr siden slutningen af ​​oktober. Det flyttede Everton op til syvende i bordet og tilbød nogle jubel til manager Ronald Koeman. Vi viste utrolig ånd at komme tilbage og vi fortjente vinderen, sagde hollandskeren til BT Sport. Everton kæmpede for tillid i de tidlige stadier, da de trak sig tilbage og opfordrede Arsenal til at angribe. Francis Coquelin blev bragt Hamburger fußballtrikots ned på Deutschland fußballtrikots kanten af ​​området, og Sanchez trak sig op for at slå et tynd frispark, der så ud til at blive dækket af Maarten Stekelenburg, indtil det blev afbøjet af Williams og slog målmandens udstrakte hånd. Målet satte Sanchez fælles top i ligaens scoringschemaer med Chelseas Diego Costa. Det syntes også at gnist liv i værterne, der efterhånden kom ud af deres skaller med Aaron Lennon skåret et anstrengt stykke før Coleman udjævnet med et glimrende hoved fra Leighton Baines kryds. Mesut Ozil blæste en god chance for Arsenal i starten af ​​anden halvleg, men Everton var på toppen og skubber til vinderen, da Williams sendte Goodison Park wild. I en frenetfinale blev Everton-forsvareren Phil Jagielka sendt til en anden reservation i fjerde minut af stoppetiden. Arsenal havde også to anstrengelser ryddet ud af linjen og på en eller anden måde forhindrede hjemmeholdet til at tage et tredje mål, da keeper Petr Cech blev taget på banen. GeorgiaLe fu�balltrikots G�nstige DorotheaY  TodMattin fotbollstr�jor barn ElvinKetn  FranklinU G�nstige fu�balltrikots AimeeDalr  MajorLutt fotballdrakter barn FrancineH  Gabrielle billiga fotbollstr�jor TobiasMul  GenaGlees maglie calcio a poco prezzo RheaBynum