BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Chelsea drakt En skade-streik fra erstatning Chris Burkes ga Ro

Juventus drakt En skade-streik fra erstatning Chris Burkes ga Ross County et poeng i deres skotske Premier League-kamp mot Partick Thistle på Firhill. Midtbanespilleren Sean Welsh scoret med en straff i det 24. minutt og vertene syntes å ha satt sin første Premiership-seier siden åpningsdagen av sesongen. Imidlertid i den femte av ni tilføyde minutter for en skade på Jags forsvareren Liam Lindsay, Burke - på for Marcus Fraser rett etter timepunktet - sparket i et skudd fra 14 meter for roma drakt å gjøre det 1-1, med hjemmelaget hengende på chelsea drakt i siste øyeblikk. Lonsana Doumbouya reddet et sent poeng for Inverness da han krypte ballen hjem med fire minutter igjen mot Kilmarnock. Souleymane Coulibaly sjuende minuttsstraff så ut til å ha avgjort en ujevn kamp i Killies favør, bare for Doumbouya å tvinge ballen over linjen i avslutningsfasen for å tjene vertene en 1-1 draw. Det var i stor grad et gledelig fotballspill, med begge lagene sliter med å skape klare sjanser, og til slutt var et poengstykke trolig en rettferdig refleksjon av kvaliteten på showet. I Championship flyttet Hibs tre poeng klart på toppen etter at Neil Lennons lag lagde en forbedret andre halvdelskonkurranse mot Dunfermline for å gjøre et 1-0-underskudd til en fortjent 3-1-seier. Dundee United klatret til andreplass i ligaen etter at de satte ut en seier mot Dumbarton. United tok ledelsen gjennom et eget mål fra Gregor Buchanan, med William Edjenguélés venstrefotede skudd som gjorde 2-0. Robert Thomson trakk et mål tilbake. I en av de mer bemerkelsesverdige resultatene i skotsk cups andre runde, slo barcelona drakt Lowland League-siden Hawick Royal Albert Berwick Rangers i League Two 3-2. MiriamHah G�nstige fu�balltrikots BrittnyCr  JarrodMcM Fodboldtrojer Born SantoHarr  RudolfNez maglie calcio poco prezzo Adalberto  SommerCre fotballdrakter barn KateRetti  PearlineF billige fotballdrakter EvelyneHe  ElmoHavel fotballdrakter barn TahliaEsx