BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Manchester City trøjer børn Roma er igennem kvartfinalerne i Ch

Barcelona trøjer børn Roma er igennem kvartfinalerne i Champions League for første gang siden 2008 efter at have slået Shakhtar Donetsk 1-0 i deres andenben-slips på Stadio Olimpico takket være en fantastisk finish af Edin Dzeko, som sendte dem igennem på ude mål scorede de i et 2-1 nederlag i første ben. Roma fejrede kun deres anden sejr i seks møder med den ukrainske side og fik hævn for et 6-2 samlet nederlag af dem på samme stadie af konkurrencen i 2011, selvom de Real Madrid trøjer børn udgjorde en nervøs finish. Efter at have slæbt 2-1 fra det første ben, så Roma ud af tanken for meget af konkurrencen, før Dzeko brækkede dødsporet i det 52. minut efter en svag første halvdel uden målmåling. Shakhtar kom tæt på at udvide deres overordnede fordel, da Roma-forsvarsspilleren Alessandro Florenzi ledede et flot PSG trøjer børn frispark ind i boksen inches helt af sit eget langt indlæg. Romas ensomme glimt af mål i åbningshalvlen kom i det 28. minut, da den besøgende målmand Andriy Pyatov slog et lavt kors af Aleksandar Kolarov væk for at nægte Dzeko en simpel indløb fra tæt hold. Hjemmeplanen kom ud med fornyet formål i anden halvdel, og Dzeko gladede romerske fans, da han brækkede deadlock med en varemærke klinisk finish. Bosnien tog et forsvarsspidspas fra Kevin Strootman ind i hans skridt og slog offside fælden, Juventus trøjer børn før han styrte bolden ind i det fjerne hjørne med ydersiden af ​​sin fod, forbi den fremadskridende Pyatov. Dzeko krøllede derefter et skud fra kanten af ​​straffesparksområdet i det 62. minut, før Shakhtar centerback Ivan Ordets blev vist et ret rødt kort i den 79. for at trække ned bosneren, da han var igennem på mål. På trods af at være en mand ned, lancerede Shakhtar et sene angreb og havde flere farlige angreb på venstrekanten, men hjemmeholdets forsvar blev holdt indtil den endelige fløjte. JannCande [url=http://www.we7plugins.com/home.php?mod=spacejer Born[/url] NXXWilson  NickiTeet [url=http://www.lesgoonies-ark.fr/forum/profile.php?id=92719]billige fotballdrakter[/url] TeriMccla  StormyLei [url=http://www.porthillsearthmoving.co.nz/index.php/component/k2/itemlist/user/15131]fotbollstr�jor barn[/url] FaustinoC  SVQMilton [url=http://www.xplorecooking.com/user/karolharpole3059136]fu�balltrikots[/url] Rigoberto  Jacquetta [url=http://gatsby.mixh.jp/fluxbb/profile.php?id=34810]fotballdrakter barn[/url] Monserrat