BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Heldigvis for Southampton- Everton hurtigt vendte tilbage til de

Heldigvis for Southampton, Everton hurtigt vendte tilbage til deres dårlige vaner efter halv tid. Mere svag forsvar forsvarede Bertrand til spøgelse ned til venstre og igen vende leverandør, denne gang for at fodre Austin i den nærmeste post, med angriberen komfortabelt slår Keane og Williams i udfordringen at torden hans hoved i baren. Fem minutter senere var det déjà vu; med Evertons forsvar igen til søs, et umærkede Austin powered hjem ud over en ubesværet Pickford fra Tadic's cross. Southampton tilføjede næsten en anden gennem erstatningen Shane Long, men Pickford reddede efter at angriberen var fri for Phil Jagielka. Hellige fandt dog en fjerde, da Davis fyrede i lav to minutter fra tiden. Unsworths trætte ryste på hovedet sagde det hele. Maglietta Monaco Bambino  Et mål i hver halvdel fra Ryan Kitto har hjulpet at lede Adelaide United til en 2-0 sejr over 10-mand Western Sydney Wanderers på Coopers Stadium på søndag aften. Reds sluttede også kampen med 10 mænd, hvor VAR spillede en vigtig rolle i udformningen af ​​konkurrencen, assisterede i udvisning af Robert Cornthwaite i 22 minutter og derefter Ben Garuccio i den sidste kvart time. Melbourne City træner ser rødt over VAR-systemet som Glory råder En uhelligt pakket første halvdel så VAR førte til at Wanderers skipper Cornthwaite modtog sine marcherer. Reds playmaker Karim Matmour havde pisket i et kors for Baba Diawara, hvis skud ramte hånden af ​​Cornthwhaite i det 19. minut. Kampen fortsatte i yderligere to minutter, indtil Reds vandt et hjørne og spillet blev stoppet. Efter at have konsulteret visionen på touchlinjen gav dommeren Chris Beath et spotspark og udstedte Cornthwaite sit andet gule kort - kun fem minutter efter at have modtaget sin første forsigtighed. [url=http://justonemorebrick.info/index.php?action=profile;u=4290]http://justonemorebrick.info/index.php?action=profile;u=4290[/url]  [url=http://www.sopcich.com/UserProfile/tabid/42/UserID/13678/Default.aspx]http://www.sopcich.com/UserProfile/tabid/42/UserID/13678/Default.aspx[/url]  [url=][/url]  [url=http://strategicstudiesnetwork.org/members/robertochelmsf/profile/]http://strategicstudiesnetwork.org/members/robertochelmsf/profile/[/url]  [url=http://biranews.ru/blog/78.html]http://biranews.ru/blog/78.html[/url]  [url=http://samsunchurch.cafe24.com/xe/Gallery1/6663]http://samsunchurch.cafe24.com/xe/Gallery1/6663[/url]