BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

forbandt med Eysseric s fodboldtrøjer med navn chipped pass for

forbandt med Eysseric s fodboldtrøjer chipped pass for    Besøgende måtte klare sig uden Balotelli efter den italienske angriber, der allerede har slået 4 mål i Ligue 1 denne sæson, blev udelukket med en lyskeskade. Nice har kun vundet to gange i deres sidste otte kampe i alle konkurrencer og forbliver tredje på 53 point, to ud for andenplacerede Paris St Germain og fem bag lederne Monaco, der dumpede Metz 5-0 på lørdag. De sad tilbage i første halvdel, men gjorde det meste ud af deres bedste chance, når fremad Plea forbandt med Eysseric s juventus trøje chipped pass for at score hans tredje mål for sæsonen. Champions Paris St Germain er fire point ud af tempoet på fjerdepladsen efter et nederlag på 2-0 på fredag ​​i tredje pladsen Toulouse, der er et punkt over dem på 14. Lucien Favre s Nice hold manglede deres top scorer Mario Balotelli, men Plea gik op med en klinisk finish i det 61. minut, der låser på Valentin Eysseric's kryds for at score det eneste mål for et ellers ret kedeligt møde. St Etienne flyttede op manchester united trøje til syvende plads på 12 point med en 3-1 sejr hjemme til bottom club Lille, der har fire point. Ubesejret Nice har 17 point fra syv spil og leder AS Monaco, der slog Angers 2-1 på lørdag med et punkt. Andetsteds beholdt St Etienne femte plads efter at have trukket nederste klub FC Lorient 4-0 hjemme, mens Nantes hoppede fem pladser til 12th som to mål inden for de første 20 minutter satte dem op for en 3-2 hjemme vinder over sjette pladsen Marseille.