BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Manchester United lykkedes at indhente deres nederlag af Arsenal

Manchester United lykkedes at indhente deres nederlag af Arsenal i den 27. uge i Premier League-spillet. Den Røde Devils ungdommer Marcus Rashford spillede pænt med en 3-2 sejr over Gunners. At spille på Old Trafford Stadium på søndag, Manchester United bragte missionen til at gøre op for Arsenals nederlag på det første møde Tidligere forværrede United 0-3 under kampen på Emirates Stadium den 4. oktober 2015 siden. Leder Louis van Gaal, der vendte tilbage for at spille Rashford, afsluttede everton trøje endelig missionen. Spilleren der lavede sin Premier League debut var i stand til at få værterne til at juble to gange i første halvleg efter scoring i 29 og 32 minutter. At vinde to mål sætter Uniteds spillere i øverste hånd I stedet forsøger Arsenal stadig at slå igen gennem skaperne Oezil og Sanchez Indtil 40. minut, gør lovovertrædelsen Arsenal mulighed for at vinde et frispark foran Uniteds straffespark. Oezil frispark i hjertet af Uniteds forsvar succesfuldt ledet napoli trøje af Danny Welbeck og svigtede dammed David De Gea Stillingen på 2-1 blev lukket første runde. I anden halvleg kunne MU afsætte overskuddet således 3-1 gennem Ander Herrera spark i 65. minut. Rashford videresender fremmede spillere fra Spanien med spark i målet. Laurent Koscielny forsøger at blokere bolden, endda ændre retningen af ​​bolden og ind i selve målet. Fire minutter senere minimerede Oezil stillingen til 2-3, da hans skud ikke kunne dæmpe De Gea. Bolden genvandt resultatet spark barcelona trøje Giroud frem til tidligere Real Madrid midtbanespiller i Uniteds mål. Resultat 3-2 gør spændingen i spillet bliver varmere. Herrera og Aaron Ramsey havde været involveret i opstanden i det 70. minut for at skubbe hinanden. Dommer Craig Pawson giver også både et gult kort. I de resterende ti minutter fortsatte Arsenal, som har brug for et mål for at afbalancere positionen, at presse Uniteds forsvar, men indtil den lange fløjte lød, ændrede scoren ikke til Uniteds sejr.