BEES 2.0

This group is here to discuss all matters pertaining to the BEES upgrade project.

Fraværet av Zlatan Ibrahimovic for å betjene et rødt kortstraff-

Fraværet av Zlatan Ibrahimovic for å betjene et rødt kortstraff, gjør Paris Saint Germain bort fra forventningene. Tur til Stade de la Mosson, hovedkontor i Montpellier, ble holdt til en 1-1 draw. Dessverre måtte PSG også miste Mamadou Sakho som fikk et rødt kort i 10. minutt. Selv om han spilte med 10 menn, hadde PSG ledet kampen siden den 37. minutt gjennom målkursmål fra den brasilianske vingeforsvareren Maxwell Andrade.Sayang, etter at utholdenhet og faktor 10 spillere gjør Thiago Silva et al ikke i stand til å utvikle spillet.Pada-60 , Angrep midtbanespiller Remy chelsea drakt Cabella klarte å utjevne poengsummen. Bare i det 65. minutt ble midtbanespilleren Younes Belhanda snu sendt ut. Dette er et tøft spill. Etter det røde kortet viste vi fortsatt mye intensitet av angrep, energi og spillorganisasjon. Vi spilte som et lag. Resultatet var uavgjort. Men lagånden er veldig bra, sier Carlo Ancelotti. Hvis Ancelotti ikke fremhever dommerens utøvelse som leder spillet, uttrykte sportsdirektør Leonardo sin frustrasjon over dommeren Clement Turpin. Dommens Leonardo da Vinci, har denne dommens forestilling flere ganger ødelagt PSG-spillet. Pasalnya, Turpin er dommeren Som noen gang straffer Ezequiel Lavezzi og fotballdrakter på nett utdriver Ancelotti i action Ligue 1, for en tid siden. Jeg vet ikke hva som skjedde med dommeren. Jeg vet ikke hva de gjør, hvis de er profesjonelle. Jeg er bare bekymret for at folk vil være for fokusert på oss. Vi spurte ikke noe spesielt. Vi ville bare få en vanlig dommer. Han var dommeren som kjørte Lavezzi og Ancelotti mot Ajaccio. Kanskje det var tilfeldigvis Sa Leonardo. Til tross for uavgjort med Les Paillades forbli PSG toppen av bordet med 23 poeng fra 12 kamper. Det skjedde fordi Olympique Marseille og manchester united klær Olympique Lyon også trakk. Marseille ble holdt til en 2-2 draw og Lyon delte 1-1 med Sochaux. På papir burde Marseille kunne frustrere Nice.Namun, det viser seg at Nice har unyielding spirit. Hadde et overordnet mål av Andre Ayew og Mathieu Valbuena, Nice kunne utjevne gjennom Dario Cvitanich og Fabrice Abriel. Som et resultat måtte Marseille sette seg på 2. plass med samme poeng som Les Parisiens. Bare, L Oamemasih har en kampforsinkelse mot Lyon. Ett spill gjenstår som vil forandre kartet til konkurransen. Med en minimumstrekning, vil Marseille utrydde PSGs posisjon.